CÂRNAȚII (Sfaturi utile)
Dragi prieteni, se apropie sărbătorile de iarnă , iar un fel de mâncare foarte apreciat și gustos este reprezentat de minunații cârnați. Dacă vreți să le dați un gust și mai intens sau dacă vreți să nu plesnească atunci când îi prăjiți sau îi fierbeți, urmăriți sfaturile de mai jos:
1. Cârnații proaspeți nu crapă la prăjit dacă îi cufundat mai înainte în apă clocotită și îi tăvăliți apoi prin făină
2. Cârnații care înainte de a fi prăjiți sunt scufundați în lapte rece, nu mai plesnesc
3. Cârnații se rumenesc frumos pe grătar dacă sunt presărați cu puțin zahăr
4. Cârnații care se prepară prin fierbere (crenwurstii sau polonezii) nu mai plesnesc dacă în apă se adaugă și puțin lapte
5. Cârnații și șuncile afumate încep după o vreme să prindă mucegai. El se scoate ușor dacă alimentele respective dacă se freacă bine cu sare grunjoasă amestecată cu apă
Să vă fie de folos!
Bine de știut. Adevarat omul cât trăiește are de invatat.Marturisesc ca nu știam, și-mi prinde bine,mai ales la crenvursti.
Ma bucur ca v-a fost de ajutor acest articol