Ingrediente:
Mod de preparare:
Ouăle se amestecă foarte bine cu zahărul până se fac albe.
Se pune uleiul puțin câte puțin și se amestecă bine.
Se adaugă apoi făina și sarea.
Din compoziția rezultată se ia cu o linguriță și se pune pe tava tapetată cu făină.
Se lasă la cuptor aproximativ 15 minute.
Sunt scoase din tavă imediat ce este scoasă tava din cuptor.
Poftă bună!
Tags: bucatarul trasnit, cea mai rapidă rețetă de fursecuri, cea mai simplă rețetă de fursecuri, cookies, faina alba, fursecuri, fursecuri cu ciocolata, fursecuri cu ciocolata si rom, fursecuri cu fugli de ovaz, fursecuri cu gem, fursecuri cu gem de capsuni, fursecuri cu lamaie, fursecuri cu miere si unt, fursecuri cu nuci, fursecuri cu stafide, fursecuri cu stafide si ciocolata, fursecuri cu unt, fursecuri cu untura, fursecuri cu vanilie, fursecuri de casa, fursecuri de casă, fursecuri de craciun, fursecuri de post, fursecuri delicioase, fursecuri fragede, fursecuri gustoase, fursecuri moi, fursecuri rapide fursecuri simple, fursecuri simple, fursecuri spritate, fursecuri spritate cu nuca, fursecuri unt, prajituri fursecuri, reteta bunicii, reteta fursecuri, reteta fursecuri simple, retete fursecuri