Rețetă ”Natur house”: țelină umplută cu telemea și hrean
Rețetele tip ”Natur house” au în vedere păstrarea unui echilibru dietetic, menținerea unei greutăți optime și îmbunătățirea sau consolidarea sănătății generale.
Ingrediente necesare:
- 200 grame de brânză de vacă;
- 2 linguri smântâna (grăsime 20%);
- 2 linguri de brânză mascarpone;
- sare de mare (după gust);
- piper negru (după gust);
- 12 bucăți de țelină;
- 100 g de hrean.
Modul de preparare:
Toate ingredientele sunt amestecate, este vorba despre hrean, telemea, smântână, mascarpone, sare și piper. Se amestecă până se formează o pastă.
Țelina este spalată foarte bine și este tăiată în bucăți potrivite. ca dimensiune. Bucățile de țelină sunt umplute cu pasta care a fost obținută mai sus.
O rețetă cu succes și pe perioada verii, în zilele călduroase, țelina umplută cu telemea și hrean este hrănitoare, răcoritoare, constituindu-se într-un aperitiv deosebit de apreciat.