Hotdog cu castraveți murați (gata în 30 de minute)

Niciun hotdog cumpărat de la fast-food nu se compară cu un hotdog cu castraveți murați făcut în casă. Nu este deloc greu de pregătit și durează sub 30 de minute.
Bucătarul Trăsnit vă dezvăluie mai jos toate secretele pentru un hotdog pe cinste
INGREDIENTE
Pentru topping
- 100 g castraveți murați în oțet
- 100 ml apă
- 2 linguri zahăr
- 1/2 linguriță amidon
Pentru hotdog
- 4 crenvurști (de aprox. 50 g)
- 4 pâinici pentru hotdog
- 4 linguri muștar clasic
MOD DE PREGĂTIRE
Tăiem cubulete castraveții murați. Se amestecă într-o oală apa cu 100 ml din oțetul de la castraveți și zahărul și se dă în clocot. Amestecăm amidonul cu puțină apă și adăugăm în oală, pentru îngroșare. Incorporăm cubulețele de castravete tăiate anterior , iar amestecul rezultat lăsăm să se răcească.

Pentru hotdogul propriu-zis, prăjim crenvurștii pe un grătar, pe treapta medie, întorcându-i la 3–4 minute. Pâinicile le tăiem pe orizontală, punem crenvurștii înăuntru și ornăm cu amestecul de castraveți și muștar.
Deci, ați văzut dragi prieteni , ce simplu se pregătește? Vă recomand să încercați și să îmi spuneți cum v-a ieșit.
Poftă bună!