Dragi bucătărași trăsniți, așa cum bine știți, sunt adeptul salatelor sub toate formele. Ce părere aveți de o salată de spanac cu ouă?
Cum se prepară? Aflați secretul mai jos:
INGREDIENTE:
1/2 kg spanac
1 ou
ulei
oțet
sare
MOD DE PREPARARE:
Se pune la fiert o oală cu apă și puțină sare. Spanacul se alege, se spală în mai multe ape, apoi se opărește cu apă clocotită. Îl lăsăm puțin să se scurgă și îl tăiem nu prea mărunt.
Punem apoi ulei, oțet și sare după gust, amestecăm, răsturnăm salata într-un castron și o ornăm cu oul fiert tare, tăiat în sferturi.
Ca o sugestie, dragi prieteni: puteți folosi în loc de oțet, zeamă de lămâie.
Foarte important, această salată este indicată și pentru cei suferinzi de diabet, caz în care se pune doar jumătate de ouSimplu si foarte gustosPofta buna!