Piersici glazurate

Dragi bucătărași trăsniți, cu toții avem momente în care vrem să mâncăm ceva dulce, dar în același timp să fie sănătos, ușor de preparat și gata foarte rapid. Folosind doar trei ingrediente, piersicile glazurate sunt gata în 20 de minute.

INGREDIENTE UTILIZATE:

• 3 piersici medii, taiate în jumatate si fără sâmburi

• 2 linguri de suc de portocale

• 120 g de unt

MOD DE PREPARARE:

Punem pe aragaz o tigaie grill la încins. Ungem tigaia cu 100g de unt, iar restul de 20 g combinat cu sucul de portocale se pun într-o cratiță la foc mic până se obține un sirop gros. Turnăm puțin din amestecul de unt cu suc de portocale peste piersici, le punem la prăjit timp de 10 minute, întorcându-le din cand în când și turnand din sirop pentru a acoperi piersicile. Luăm piersicile din tigaie și desertul este gata. Pot fi combinate cu o budincă de vanilie, înghețată, chiar și orez cu lapte.

Delicios, nu?

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.