SOMON CU FASOLE VERDE
Dragi bucătărași trăsniți, dacă vreți să mâncați ceva consistent, dar în acelasi timp sănătos și cu puține calorii vă prezint rețeta de somon cu fasole verde și roșii.
INGREDIENTE UTILIZATE:
Pentru 4 porții ai nevoie de:
- 500-700 grame de somon
- 500 grame fasole verde
- iaurt grecesc
- 2 linguri de ulei de măsline
- 6 căței de usturoi pisat
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE:
Amestecăm într-o tavă fasolea verde cu o lingură de ulei de măsline, cu sarea, piperul, usturoiul și le lăsăm la gătit în cuptorul preîncălzit la 220 grade Celsius, timp de 12-15 minute. Într-o tigaie unsă cu o lingură ulei de măsline punem la gătit bucățile de somon, la foc mediu până când devin aurii (aproximatix 5 minute pe fiecare parte). Somonul este gata de servit cu legume și iaurt.
Această rețetă o recomand pentru cină deoarece o porție are doar 330 kcal, 31 grame de proteină, 15 grame de lipide, 15 grame glucide, 5 grame fibre și în plus nu ne dă senzația de prea plin și nici nu favorizează creșterea în greutate.
Vă urez poftă bună și o cină plăcută alături de cei dragi !