PASTE CU TON
Dragi bucătărași trăsniți, știu că majoritatea iubim pastele și în aceeași măsură tonul. Așadar pastele cu ton sunt minunate mai ales atunci când ai puțin timp la dispoziție, dar îți dorești să mănânci ceva bun.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 200 gr paste
- o conservă de ton mare 2
- 50 ml sos roșii
- 3 caței usturoi
- 2 linguri ulei măsline
- sare, piper
- busuioc
- oregano
- parmezan
MOD DE PREPARARE:
Fierbem pastele conform indicațiilor de pe ambalaj (depinde de ce tip de paste folosiți). Cât fierb pastele pregătim sosul. Tăiem usturoiul mărunt și îl adăugăm într-un vas pe foc în ulei de măsline. Îl lăsăm doar cât își eliberează aroma, nu mai mult pentru că o să devină amar. Adaugăm sosul de roșii apoi condimentăm cu sare, piper, busuioc și oregano și fierbem sosul câteva minute. Când sosul este legat adăugăm tonul și amestecăm în jur de un minut. Punem peste sos pastele scurse de apă și amestecăm. Presărăm oregano pentru un plus de prospețime și parmezan.
O rețetă foarte rapidă și delicioasă!
Poftă bună!