CORDON BLEU DIN CARNE DE PORC
Dragi bucătărași trăsniți, pentru prânz sau cină cordon bleu din carne de porc este alegerea perfectă.Cordon bleu reprezintă rulade din carne subțire, pregătite pane, cu umplutură de șunca și cașcaval, ce cuceresc prin gust, aspect, rapiditate și ușurința cu care sunt realizate.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 4 felii cotlet de porc
- 4 felii mari de șuncă
- 4 cuburi de cașcaval – groase cât un deget
- 3 ouă
- 100 g făină
- 250 g pesmet
- 1 linguriță boia de ardei dulce
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
MOD DE PREPARARE:
Batem feliile de carne de porc ca să devină mai subțiri, iar pe fiecare bucată de carne de porc adăugăm câte o felie de șuncă și una de cașcaval. Rulăm bucățile de carne și pentru a le face pane le trecem prin făină, ou bătut, pesmet amestecat cu puțină boia dulce. Punem o tigaie mai adâncă cu ulei la încins, iar când începe să sfârâie adăugăm cordon bleu la prăjit și îl rumenim uniform.
Eu le-am consumat alături de o porție de mazăre sote, dar puteți sa optati pentru o granitura de legume sau piure de cartofi.
Poftă bună !
Aștept părerile voastre în comentarii despre rețeta de cordon bleu cu carne de porc.