CREMĂ DE MASCARPONE CU FRUCTE ȘI FRIȘCĂ
Dragi bucătărași trăsniți, tiramisul este renumit pentru crema de mascarpone pe care o conține. Iată o altă metodă prin care facem crema de mascarpone vedetă.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 100 g zahăr pudră
- 250 g mascarpone
- 100 g frișcă naturală (smântănă dulce pentru frișcă)
- vanilie
- un strop de sare
- fructe
- friscă decorativă
MOD DE PREPARARE :
Totul este foarte simplu de făcut, practic noi trebuie să facem doar crema de mascarpone.
Într-un bol punem mascarpone, frișca, zahărul pudră- un plic de zahăr vanilat, sarea și vanilia-o linguriță de extract și amestecăm totul cu ajutorul unui mixer. Cel mai important ca să nu se taie crema: mascarponele și frișca trebuie să fie reci, iar amestecul trebuie făcut într-o singură direcție.
După ce am făcut crema, eu am așezat într-un pahar un strat de fructe și unul de mascarpone, am mai repetat o dată, iar deasupra am pus frișcă din comerț.
Eu am folosit fructe la conservă, dar voi puteți să folosiți orice fel de fructe.
Arată apetisant, nu?
Vă doresc poftă bună!