CHEESECAKE CU CREMĂ DE CIOCOLATĂ
Dragi bucătărași trăsniți, dacă doriți un cheesecake cremos, gustos ,dulce, cu cremă de ciocolată, va prezint rețeta perfectă.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 280 de grame de biscuiți digestivi
- 5 linguri de unt, la temperatura camerei
- 400 de grame cremă de ciocolată, la temperatura camerei
- 100 de grame de alune de padure prajite și tocate
- 450 de grame de crema de branza la temperatura camerei
- 65 de grame de zahăr pudră (cernut)
MOD DE PREPARARE:
Zdrobim biscuiții cu ajutorul unui robot de bucătărie și îi punem într-un bol. Adăugăm peste ei untul și lingura de cremă de ciocolată și amestecăm până începe să fie mai compact. Adăugăm trei linguri de alune de pădure și continuăm să amestecăm.
Așezăm amestecul într-o tavă rotundă cu diametrul aproximativ de 23 cm și presăm până se formează o bază cu ajutorul mâinilor sau a unei spatule. Punem tava la frigider pentru 30 de minute.
Batem crema de brânză cu zahărul pudră până la omogenizare, iar după adăugăm restul cremei de ciocolată și continuăm să amestecăm. Scoatem tava din frigider și întindem amestecul cu cremă de brânză și ciocolată peste bază. Presărăm restul alunelor tocate pe deasupra ți punem tava la frigider pentru cel puțin 4 ore. După ce a trecut timpul este gata de savurat!
Sper sa incercati si voi dragi prieteni si imi spuneti in comentarii cum v-a iesit!
Poftă bună!