FASOLE CU CÂRNAȚI

Dragi bucătărași trăsniți, fasolea cu cârnați, tradițional moldovenească e sațioasă și ieftină, la îndemâna oricui.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  •  2 conserve fasole gata fiartă
  •  o ceapă
  •  un ardei gras
  •  5-6 roșii în bulion 
  • 2 cârnați de casă
  •  2 linguri ulei 
  • sare 
  • o legatură pătrunjel

MOD DE PREPARARE :

În ulei încins punem la călit ardeiul tăiat cubulețe și ceapa tocată. Pentru ca totul să fie foarte simplu și să nu ne chinuim să fierbem fasolea, cumpărăm conserve de fasole gata fiartă. Scoatem fasolea din conservă, o trecem printr-un jet de apă rece și o lăsăm la scurs. După ce s-au înmuiat legumele, adăugăm cârnații și îi lăsăm să se rumenească.Apoi punem fasolea, se toarnă puțină apă și lăsăm la fiert 10 minute. Adăugăm roșiile și mai lăsăm la fiert încă 10 minute. Verificăm dacă este destul de sărată și servim cu pătrunjel deasupra.

Nu uitați de ingredientul principal-multă dragoste ca să iasă mâncarea și mai delicioasă.

Vă îndemn cu mare drag să încercați să faceți și voi această mânacare, este delicioasă.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.