TARTE CU NĂUT

Dragi bucătărași trăsniți, va prezint o reteta perfecta pentru micul dejun sau cina si de ce nu, pentru pachetul de scoala al celor mici?

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 250 gr aluat foitaj
  • 1 conservă de năut
  • cateva roșii
  • 150 gr cașcaval
  • 2 gălbenușuri
  • 2 linguri lapte
  • câteva frunzulițe oregano

MOD DE PREPARARE :

Scurgem năutul din conservă, tăiem roșiile felii și radem cașcavalul pe o răzătoare mică. Întindem foaia de aluat și tăiem dreptunghiuri și înțepăm aluatul cu furculița ca să nu se umfle prea tare la copt și ungem toată suprafața cu galbenuș bătut și lapte. Așezăm pe fiecare bucată de aluat puțin cașcaval ras, apoi punem năutul și feliuțe de roșii, iar deasupra din nou cașcaval.

Punem la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 15 minute până se rumenesc deasupra. După ce se mai răcesc presărăm câteva frunzulițe de oregano.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.