CIORBĂ DE VARZĂ ALBĂ

Dragi bucătărași trăsniți,va propun o reteta mai speciala de ciorba, si anume ciorba de varza alba.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 1 morcov
- 1 legătură pătrunjel
- 1 ţelină mică
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- un plic delicat
- 1-2 l suc de roșii
- ţelină frunze
- varză mică
- cimbru
- mărar
- borș

MOD DE PREPARARE:
Punem o oală cu apă pe foc, dăm zarzavatul prin răzătoare cu găuri mari, călim 2 minute în linguri de ulei, iar apoi adăugăm în supă împreună cu delicatul.
După 20 de minute se pune varza tăiată fideluță, apoi sucul de roșii și borșul . Când este aproape gata adăugăm condimentele – cimbru, mărar, frunze de țelină tăiate mărunt și lăsăm acoperit până se servește.
Este foarte buna și sănătoasă.
Poftă bună, bucătărași!