CIORBĂ DE VARZĂ ALBĂ

Dragi bucătărași trăsniți,va propun o reteta mai speciala de ciorba, si anume ciorba de varza alba.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 morcov
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • un plic delicat
  • 1-2 l suc de roșii
  • ţelină frunze
  • varză mică
  • cimbru
  • mărar
  • borș

MOD DE PREPARARE:

Punem o oală cu apă pe foc, dăm zarzavatul prin răzătoare cu găuri mari, călim 2 minute în linguri de ulei, iar apoi adăugăm în supă împreună cu delicatul.

După 20 de minute se pune varza tăiată fideluță, apoi sucul de roșii și borșul . Când este aproape gata adăugăm condimentele – cimbru, mărar, frunze de țelină tăiate mărunt și lăsăm acoperit până se servește.

Este foarte buna și sănătoasă.

Poftă bună, bucătărași!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.