PUI ALFREDO CU BROCCOLI

Dragi bucătărași trăsniți, dacă îndrăgiți bucătăria italienească, trebuie neapărat să încercați rețeta de pui alfredo cu broccoli. Este perfectă pentru cină sau prânz, carnea devine fragedă, iar gustul este delicios.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 3 bucăți de piept de pui dezosate
- Sare
- Piper
- 700 g de sos Alfredo
- 450 g de broccoli
- 110 g de parmezan
- Pentru sos alfredo
- 120 g unt
- 250 ml smântână pentru gătit grasă
- 150 g parmezan ras
- Sare și piper , după gust
- Optional: 1 cățel de usturoi pisat

MOD DE PREPARARE:
Încălzim cuptorul la 200 de grade.
Pregătim sosul alfredo. Topim untul într-o tigaie, la foc mic, adăugăm smântâna și amesecăm bine. După ce untul s-a topit complet, îndepărtăm tigaia de pe foc. Adăugăm usturoiul , sarea, piperul și parmezanul ras. Amestecăm până când compoziția devine omogenă.
Într-un vas yena punem sosul cu bucățile de pui, iar deasupra adăugăm bucățele mici de broccoli. Presărăm peste parmezanul ras și punem la cuptor pentru 40 de minute.
Neapărat trebuie să salvați această rețetă. Este foarte gustoasă.
Poftă bună!