PRĂJITURĂ CU BRÎNZĂ ȘI CAISE

Dragi bucătărași trăsniți, vă recomand o rețeta de prăjitură cu brânză și caise. Este atât de pufoasă și de gustoasă încât se topeste în gură.
INGREDIENTE UTILIZATE :
PENTRU ALUAT
- 300 g făină
- 150 g unt
- 3 linguri zahăr
- 80 ml lapte sau apă călduță
- un praf sare
PENTUR UMPLUTURĂ
- 1 kg brânză de vaci
- 3 linguri griș
- 6 ouă
- 200 g zahăr pudră
- 10 caise

MOD DE PREPARARE :
Mai întâi facem aluatul. Punem făina într-un bol și amestecăm cu sarea, apoi punem untul moale, tăiat cubulețe. Amestecăm cu vârful degetelor și când devine nisipos adăugăm laptele sau apa. Amestecăm și întindem o foaie care îmbracă fundul și pereții unei tăvi de copt.
Pentru a face umplutura, mixăm grișul, zahărul și ouăle. Peste aluat punem un start de caise curățate și apoi brânza.
Punem la cuptor pentru 40 de minute și este gata.
Poftă bună!