RULOURI DE CLĂTITE CU CREMĂ DE SOMON AFUMAT
Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint o rețetă “exotica” de clătite, si anume cu cremă de somon afumat.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 300g de brânză
- 150g de mascarpone
- 80g somon afumat
- 2linguri pătrunjel tocat
- puțină zeamă de lămâie
- sare
- piper
- clătite
MOD DE PREPARARE:
Preparăm clătitele așa cum știm, în mod clasic și cum am mai prezentat și în rețetele anterioare.
Amestecăm brânza proaspătă și mascarponele până se omogenizează, somonul îl tăiem cubulețe, iar pătrunjelul îl amestecăm cu crema de brânză. Asezonăm cu zeamă de lămâie, sare și piper.
Ungem clătitele cu crema pe care am făcut-o, rulăm strâns clătitele și tăiem în felii cu grosimea de aproximativ 2 centimetri.
Eventual putem pune și somon crud și putem fixa rulourile cu bețișoare pentru a nu se desface.
Bună ideea, nu-i așa?
Poftă bună și aștept părerile voastre în comentarii!