BORȘ DE MAZĂRE ȘI FASOLE CU CRUTOANE ȘI USTUROI
Dragi bucătărași trăsniți, astazi va prezint o reteta mai speciala de ciorba, si anume bors de mazare si fasole cu crutoane si usturoi.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 200ml de borș
- 200ml suc de roșii
- 100g mazăre
- 100g fasole teci
- 1 ardei
- crutoane cu usturoi
- sare
MOD DE PREPARARE :
Curățăm și spălăm toate legumele. Tocăm mărunt ardeii, morcovii și ceapa, fasolea teci o rupem în bucăți de 2 cm, iar roșiile decojite le tăiem felii. Le punem pe toate într-o cratiță înaltă, turnăm un litru de apă și punem la fiert.
Când toate au fiert, punem sucul de roșii și borșul fiert înainte. Mai fierbem câteva clocote și adăugăm sare după gust.
Servim cu crutoane.
Poftă bună!