PASTE CU CARNE TOCATĂ

Dragi bucătărași trăsniți, rețeta de paste cu carne tocată este una dintre cele mai consumate rețete . Nu trebuie sa fii bucătar profesionist ca să poți să pregătești aceste paste.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 pungă paste fusilli
  •  250 g carne tocată
  •  1 lingura ulei
  •  250 ml suc de roşii
  •  1 lingura caşcaval
  •  sare

MOD DE PREPARARE :

Într-o tigaie cu ulei punem carnea la călit şi desfacem ușor cu lingura. Lăsăm până ce îşi schimbă complet culoarea şi se prăjeşte, aproximativ 15 minute. Între timp, fierbem pastele 10 minute în apă cu sare şi le scurgem foarte bine.

   Într-un vas de cuptor punem pastele şi carnea, turnăm sucul de roşii deasupra şi amestecăm bine.

Presărăm caşcavalul şi dăm la cuptor pentru 30 de minute.

Asta-i tot! Așa ai pregătit cele mai bune paste cu carne tocată. Rețeta este extrem de simplă și poate fi oricând pregătită!

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.