FRIGĂRUI GRECEȘTI

Dragi bucătărași trăsniți, frigăruile grecești reprezintă una dintre cele mai populare rețete din această țară, foarte gustoase și apreciate de toate persoanele care vizitează frumoasa țară.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 500 grame de piept de pui
- Jumătate de lămâie
- Un cățel de usturoi
- 2 ardei grași
- O ceapă roșie
- Ulei de măsline
- Oregano
- Sare
- Piper

MOD DE PREPARARE :
Pentru început spălăm și tăiem în bucățele pieptul de pui. Pisăm usturoiul și îl adăugăm peste pieptul de pui cu ulei de măsline, oregano, zeamă de lămâie, piper și sare. Amestecăm carnea cu ingredientele și lăsăm 2 ore pentru a intra gustul în carne.
Între timp spălăm ardeii, curățăm ceapa și le tăiem în bucăți mai mari.
După ce trec cele două ore, punem ingredientele pe bețe din bambus sau din metal, dar alternând ardeiul, carnea și ceapa.
Punem la cuptor sau pe grătar aproximativ 10-15 minute, până când carnea este făcută.
Sunt delicioase aceste frigăruie și vă îndemn să faceți și voi această rețetă.
Poftă bună!