CEAI DE MUȘEȚEL CU LAPTE ȘI MIERE
Dragi bucătărași trăsniți, suntem în sezonul rece, iar sarbatorile bat la usa. In perioada aceasta ne place sa stam acasa, sa ne uitam la filme savurand o bautura calda.
Va recomand o reteta de cdeai de musetel cu lapte si miere, o combinatie gustoasa pentru serile reci.
ÎNGREDIENTE UTILIZATE:
- flori uscate de muşeţel
- 1 cana 1/2 lapte rece
- miere de albine după gust
- puţină scorţişoară
- lapte integral rece
MOD DE PREPARARE :
Pentru început preparăm un ceai foarte concentrat de flori de mușețel foarte bine uscate și parfumate, pe care îl lăsăm să se infuzeze timp de 10-20 de minute. Îl strecurăm și îl punem din nou pe foc. Când începe să dea în clocot punem mierea și scorțișoara.
Punem jumătate de cană de ceai, iar restul completăm cu lapte rece, sau dacă aveți cum să îl spumați înainte de a adăuga peste ceai e și mai bine. Presărăm puțină scorțișoară și este gata de băut.
Vizionare plăcută și aștept părerile voastre în comenatrii despre acest fel de ceai.