COȘULEȚE UMPLUTE CU SALATĂ BOEUF

Dragi bucătărași trăsniți, de sărbători toată lumea gătește clasica salată de boeuf. Vă prezint un mod foarte frumos de a aranja salata de boeuf pe masa de sărbători.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 1 pachet foi de plăcintă proaspete
- salata de boeuf (rețeta pe bucatarultrasnit.ro)
- ulei sau unt topit pentru uns foile
- frunze de mărar pentru decor

MOD DE PREPARARE:
Luăm o foaie de plăcintă pe care o ungem cu unt topit sau ulei. Suprapunem patru foi unse cu unt și tăiem pătrate de aproximatix 10cm latura și tapetăm formele de brioșe. Punem la cuptor pentru 2-3 minute până au o culoare maronie.
Lăsăm să se răcească , le scotem din formă și umplem cu salată boeuf. Putem decora cu mărar verde sau cu orice altceva doriți și punem pe masă ca aperitive.
Poftă bună dragi bucătărași și o masă de sărbători cât mai bogată!