OMLETĂ CU DOVLECEI LA CUPTOR
Dragi bucătărași trăsniți, știm cu toții cât de importantă este prima masă a zilei, așa că vă recomand un mic dejun gustos, sănătos și satios.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 1 dovlecel potrivit de mare
- 7 ouă
- 300 g cașcaval
- 1 vârf de cuțit de oregano
- 1 vârf de cuțit de rozmarin
- 1 linguriță sare
- 2 roșii
- 1 lingură bulion de gogoșari sau un gogoșar
- 2 căței de usturoi.
MOD DE PREPARARE :
Punem toate ouăle într-un bol și adăugăm oregano, sare, rozmarin și amestecăm foarte bine totul. Dăm cașcavalul prin răzătoare, la fel și dovleacul cu roșia, punem o lingură de bulion de gogoșari, adăugăm totul în bolul cu ouăle și amestecăm.
Tapetăm o tavă mai adâncă dreptunghiulară sau rotundă cu hârtie de copt și adăugăm toată compoziția.
Punem la cuptor pentru 30 de minute, până când se rumenește.
Poftă bună!