CORNULEȚE DE POST FRAGEDE
Dragi bucătărași trăsniți, mult a fost, puțin a mai ramas din post. Vin cu o sugestie pentru o reteta de post, si anume cornulete fragede de post.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 250 g margarină
- 300 g făină
- un praf de sare
- un zahăr vanilat
- 50 ml apa minerala
- rahat taiat bucățele potrivit de mari
MOD DE PREPARARE :
Punem într-un castron făina, se face o gaură la mijloc și punem margarina la temperatura camerei, zahărul vanilat și praful de sare. Adăugăm apa minerală și amestecăm bine până când obținem o cocă bună să fie modelată și o punem la frigider 10 minute.
Tăiem rahatul cubulețe, scoatem coca de la frigider, o întindem pe masă cu sucitorul, o tăiem sub formă de multe pătrate, punem la mijloc câte un cubuleț de rahat și rulăm.
Punem cornulețele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, dăm la cuptor pentru 30-35 de minute, lăsăm până se rumenesc și asta este totul.
Ușor și foarte gustos.
Spor la gătit, dragi credincioși !