SUPĂ CREMĂ DE VARZĂ DE BRUXELLES

Dragi bucătărași trăsniți, chiar dacă nu sunteți ,,prietenii,, verzei de Bruxelles, vă asigur că rețeta pe care v-o prezint vă va împrieteni cu micile verze. Supa cremă de varză de Bruxelles este potrivită și pentru cei care sunt atenți la kilogramele în plus.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 500 g varză de Bruxelles
- 1 cutie lapte de cocos
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 țelina
- 5 cm rădăcină de ghimbir
- 1 dovlecel
- 2 căței de usturoi
- sare
- piper
- crutoane pentru servit

MOD DE PREPARARE :
Spălăm pentru început toate legumele, le tăiem, curățăm verzele de frunzele galbene și punem legumele într-un vas cu apă astfel încât să fie acoperite complet. Mai adăugăm și puțină sare și lăsăm la fiert aproximativ 40 de minute.
Strecurăm după ce s-au fiert legumele, pasăm cu ajutorul unui blender. Piureul obținut îl amestecăm cu lapte de cocos, mai lăsăm puțin pe foc și mai condimentăm după gust .
Supa o servim cu crutoane.
Spor la gătit, dragi bucătărași și poftă bună!