SUPĂ CREMĂ DE VARZĂ DE BRUXELLES

Dragi bucătărași trăsniți, chiar dacă nu sunteți ,,prietenii,, verzei de Bruxelles, vă asigur că rețeta pe care v-o prezint vă va împrieteni cu micile verze. Supa cremă de varză de Bruxelles este potrivită și pentru cei care sunt atenți la kilogramele în plus.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 500 g varză de Bruxelles
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 țelina
  • 5 cm rădăcină de ghimbir
  • 1 dovlecel
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • crutoane pentru servit

MOD DE PREPARARE :

Spălăm pentru început toate legumele, le tăiem, curățăm verzele de frunzele galbene și punem legumele într-un vas cu apă astfel încât să fie acoperite complet. Mai adăugăm și puțină sare și lăsăm la fiert aproximativ 40 de minute.

Strecurăm după ce s-au fiert legumele, pasăm cu ajutorul unui blender. Piureul obținut îl amestecăm cu lapte de cocos, mai lăsăm puțin pe foc și mai condimentăm după gust .

Supa o servim cu crutoane.

Spor la gătit, dragi bucătărași și poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.