GULAȘ LA CEAUN
Dragi bucătărași trăsniți, nu ați încercat până acum gulașul? Este momentul să il încercați pentru că este foarte gustos. Este o mâncare ungurească, reprezentând un sos cu diferite legume și carne.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 1 kg cuburi carne de vită
- 2 cepe
- 1 ardei gras roșu
- 1 roșie din bulion
- boia dulce
- 6 cartofi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE :
Într-un ceaun mare încingem uleiul și călim ceapa cu roșia și ardeiul. După ce ceapa devine translucidă adăugăm și carnea . Lăsăm carnea la rumenit și se adaugă boia , apă până se depășește carnea. Acoperim cu un capac și lăsăm pe foc aproximativ 2 ore. Adăugăm cartofii tăiați cuburi și mai punem boia și apă .
Presărăm sare și piper și fierbem până când cartofii sunt făcuți .
Poftă bună !