LAPTE DE COCOS

Dragi bucătărași trăsniți, laptele de cocos este o alternativă foarte bună a laptelui de vacă, în special pentru cei sunt adepții unui regim de viața vegetarian. Este gustos, plin de vitamine și minerale atat de necesare organismului nostru. Iată rețeta!

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • o nucă de cocos
  •  500 ml apă plată
Whole coconuts and coconut products as milk and powder. White stone background.

MOD DE PREPARARE :

Apa plată o punem la încălzit și lăsăm câteva minute. Curățăm nuca de cocos și o mărunțim cu ajutorul robotului de bucătărie.

Punem apa plată încălzită peste nuca de cocos mărunțită și amestecăm bine până când este încorporată bine. Într-o sită cu tifon se pune amestecul de nucă cu apă, se stoarce bine lichidul din miez.

Laptele rezultat este foarte delicios și se bea imediat după sau se păstrează la frigider.

Spor la lapte, dragi bucătărași!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.