PIZZA LA TIGAIE
Dragi bucătărași trăsniți, vă propun o rețetă rapidă de pizza, perfectă pentru zilele caniculare de vară, când nu doriți sa folosiți cuptorul.
INGREDIENTE UTILIZATE:
Pentru blat
- 3 linguri de iaurt/smântână
- 9-10 linguri de făină
- 2-3 ouă
- sare
Pentru toppinguri
- sos de roșii
- mezeluri/carne gătită de pui/porc
- parmezan
- mozzarella
- ciuperci
- ardei
- ceapă
- porumb
- măsline
MOD DE PREPARARE:
Într-un bol amestecăm smântâna sau iaurtul, făina, ouăle și sarea până când obținem un aluat moale. Încingem tigaia la foc mediu cu puțin ulei și punem aluatul.
Punem toppingurile alese , fiecare poate pune tot ce vrea, puteți face și doar cu diferite feluri de brânzeturi . Punem capacul și lăsăm pe foc mic până când se coace aluatul. Este gata în momentul în care se rumenește la margini și tot cașcavalul este topit.
Foarte simplu, gustos și rapid.
Poftă bună, dragi bucătărași!