CIORBĂ CU CARNE DE PUI
Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint rețeta cea mai gustoasă de ciorbă cu carne de pui, rețetă pe care o știu de la bunica mea. Ciorbele sunt un fel de mâncare foarte sănătos, care nu ar trebui să lipsească din meniul zilnic.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- Carne de pui cu os 700 g
- Morcov 2 buc
- un ardei roșu si unul alb
- Ceapă 1 buc
- Roșie 1 buc
- 2 bucăți de rădăcină de pătrunjel
- 1 legătură de pătrunjel frunze
- 1 legătură de leuștean
- Bulion 2 lingurițe
- Borș de putină
- Sare
MOD DE PREPARARE :
Punem într-o oală apă cu sare, carnea de pui și lăsăm la fiert . Când începe să fiarbă adăugăm legumele tocate și lăsăm la fiert în continuare. După ce legumele sunt fierte adăugăm borșul, bulionul și sarea după fiecare gust. Mai lăsăm la fiert încă 10 minute, punem verdeața deasupra, capacul, închidem focul și lăsăm așa până se răcește.
Simplu de făcut și extrem de gustos și sănătos.
Poftă bună, dragi bucătărași!