Dragi bucătărași trăsniți, din categoria,,tips and tricks,, face parte rețeta de ouă texane, la care puteți folosi pâinea care nu mai este atât de proaspătă și nu vreți să o aruncați.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 felie pâine
  • 1 ou
  • unt
  • ulei de măsline
  • șuncă afumată
  • 1 roșie
  • parmezan
  • pătrunjel tocat
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Decupăm mijlocul unei felii de pâine și nu îl aurncăm. Încingem tigaia cu o lingură de ulei de măslin, unt și prăjim felia de pâine împreună cu mijlocul ei. Când s-a rumenit bine pe o parte, întoarcem felia de pâine și în mijloc spargem un ou pe care îl asezonăm cu sare și piper și îl lăsăm până se face. Oul trebuie lăsat moale pentru a curge gălbenușul. Mijlocul feliei de pâine pe care l-am prăjit îl asezonâm cu ce avem prin casă- șuncă, roșii, avocado.

Alături de toate acestea putem pune și un sos salsa făcut din maioneză și ketchup amestecat.

Este delicios și o idee foarte bună de mic dejun dar și de folosire a pâinii.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.