Dragi bucătărași trăsniți, o altă rețetă care îmi amintește de copilărie, este budinca de paste. Mie imi place să o mănanc proaspăt scoasă din cuptor, cu zahăr presărat deasupra. Vă invit să o încercați și voi.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • Paste – fusili sau spaghetti
  • Telemea rasă
  • ouă
  • Parmezan ras
  • Nucșoara
  • usturoi
  • sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE :

Punem la fiert toate pastele, radem brânza și parmezanul.

Într-un castron batem ouăle. După ce s -au fiert pastele, le scurgem și le punem într-un vas yena. Peste paste adăugăm ouăle bătute, brânza, parmezanul, sare, piper, doi căței de usturoi, nucșoară. Amestecăm totul și băgăm la cuptor pentru aproximativ 35 de minute la 180 de grade.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.