CASTRAVEȚI CU CREMĂ DE BRÂNZĂ
Dragi bucătărași trăsniți, dacă aveți musafiri neașteptați și trebuie să pregătiți un aperitiv rapid, castraveții cu cremă de brânză sunt o soluție gustoasă.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 850 g brânză din iaurt
- 170 g smântână fină cu 20% grăsime
- 1/2 legatură mărar
- frunzele de la 4 cepe verzi
- puțina sare
- 3 castraveți mari
MOD DE PREPARARE :
Punem smântâna cu brânza din iaurt într-un bol și amestecăm cu ajutorul unui mixer vertical. Spălăm și tăiem mărunt ceapa și mărarul. Punem toate verdețurile peste amestecul făcut anterior , asezonăm cu sare și amestecăm .
Castraveții îi tăiem felii de 0,5 grosime și cu ajutorul unui poș pentru ornat punem crema de brânză peste fiecare felie de castravete .
Poftă bună, dragi bucătărași!