SOS GORGONZOLA

Dragi bucătărași trăsniți, brânza gorgonzola este o brânză produsă din lapte de capră, vacă sau din amestecul lor. Are o textură cremoasă și este foarte gustoasă. Vă propun să încercați sosul gorgonzola care poate fi servit cu carne de vită, pui, curcan sau paste.Este delicios.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • unt
  • brânză gorgonzola
  • smântână
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Începem prin a pune untul la topit într-o tigaie înaltă sau cratiță la foc mic. Tăiem brânza gorgonzola în cubulețe și le adăugăm peste untul topit. După ce gorgonzola s-a topit, adăugăm smântâna treptat și amestecăm. Condimentăm cu sare și piper și este gata de servit cu carnea de vită.

Se combină perfect cu fripturile.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.