ROȘII UMPLUTE CU LEGUME ȘI TON

Dragi bucătărași trăsniți, roșiile sunt folosite într-o multitudine de feluri. Pentru astăzi m-am gândit să vă prezint unul din ele. Roșiile umplute cu legume și ton sunt un preparat apetisant care poate fi consumat ca aperitiv sau la cină.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 6 roșii
  • 3 castraveciori
  • 3 fire ceapă verde
  • 200 gr porumb dulce
  • ton din conservă
  • Sare
  • piper
  • 2 buc file ansoa
  • Ulei de măsline
  • Oțet balsamic

MOD DE PREPARARE :

Spălăm roșiile, le scoatem umplutura, iar capacele de la roșii le tocăm mărunt. Spălăm ceapa verde, castraveții și tocăm mărunt. Într-un borcan punem oțet balsamic, ansoa , ulei de măsline, sare, piper și agităm bine până când rezultă un sos.

Într-un bol punem ceapa, porumbul, castraveții, tonul, roșiile, sucul de roșii, amestecăm , iar cu ce am obținut umplem roțiile.

Simplu si foarte bun. Se dă la rece minim 2 ore înainte de servire.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.