ROȘII UMPLUTE CU LEGUME ȘI TON
Dragi bucătărași trăsniți, roșiile sunt folosite într-o multitudine de feluri. Pentru astăzi m-am gândit să vă prezint unul din ele. Roșiile umplute cu legume și ton sunt un preparat apetisant care poate fi consumat ca aperitiv sau la cină.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 6 roșii
- 3 castraveciori
- 3 fire ceapă verde
- 200 gr porumb dulce
- ton din conservă
- Sare
- piper
- 2 buc file ansoa
- Ulei de măsline
- Oțet balsamic
MOD DE PREPARARE :
Spălăm roșiile, le scoatem umplutura, iar capacele de la roșii le tocăm mărunt. Spălăm ceapa verde, castraveții și tocăm mărunt. Într-un borcan punem oțet balsamic, ansoa , ulei de măsline, sare, piper și agităm bine până când rezultă un sos.
Într-un bol punem ceapa, porumbul, castraveții, tonul, roșiile, sucul de roșii, amestecăm , iar cu ce am obținut umplem roțiile.
Simplu si foarte bun. Se dă la rece minim 2 ore înainte de servire.
Poftă bună!