Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint cea mai simplă și ieftină rețetă de borș clasic de cartofi, pe care o puteți prepara când doriți să mâncați ceva cald și ușor.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 6 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcina de pătrunjel
  • 2 roșii oparite si decojite
  • Pătrunjel verde
  • Bors
  • Ulei
  • piper
  • cimbru

MOD DE PREPARARE :

Curățăm și tăiem legumele , apoi le punem într-o oală cu apă la fiert împreună -ceapa, ardeii, rădăcina de pătrunjel, morcovul, iar după ce au început să se înmoaie adăugăm și cartofii cu roșiile. Adăugăm cam 500 de ml de borș, dar după ce s-au fiert legumele. Mai lăsăm sa mai dea în clocot o dată, adăugăm condimentele și este gata.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.