BORȘ DE CARTOFI
Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint cea mai simplă și ieftină rețetă de borș clasic de cartofi, pe care o puteți prepara când doriți să mâncați ceva cald și ușor.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 6 cartofi
- 1 ardei kapia
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1 rădăcina de pătrunjel
- 2 roșii oparite si decojite
- Pătrunjel verde
- Bors
- Ulei
- piper
- cimbru
MOD DE PREPARARE :
Curățăm și tăiem legumele , apoi le punem într-o oală cu apă la fiert împreună -ceapa, ardeii, rădăcina de pătrunjel, morcovul, iar după ce au început să se înmoaie adăugăm și cartofii cu roșiile. Adăugăm cam 500 de ml de borș, dar după ce s-au fiert legumele. Mai lăsăm sa mai dea în clocot o dată, adăugăm condimentele și este gata.
Poftă bună, dragi bucătărași!