OMLETĂ CU SPANAC

Dragi bucătărași trăsniți, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei.V-am pregătit o rețetă gustoasă de omletă combinată cu spanac. Această rețetă vă dă energie pentru o mare parte a zilei.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 2 linguri făină
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri smântână
  • 2 ouă
  • sare si piper
  • 1 / 4 ceașcă brânză cheddar sau parmezan ras
  • 120 g spanac proaspăt, spălat, uscat și tocat fin
  • 1 praf cimbru
  • ulei de măsline

MOD DE PREPARARE :

Amestecăm făina cu laptele până când obținem o compoziție omogenă și adăugăm smântână, cimbru, ouăle, piper și sare după gust. Amestecăm bine, adăugăm brânza rasă și spanacul, punem toată compoziția într-o tigaie cu ulei de măsline sau unt. Lăsăm să se facă și este gata de savurat.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.