OMLETĂ CU SPANAC
Dragi bucătărași trăsniți, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei.V-am pregătit o rețetă gustoasă de omletă combinată cu spanac. Această rețetă vă dă energie pentru o mare parte a zilei.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 2 linguri făină
- 250 ml lapte
- 3 linguri smântână
- 2 ouă
- sare si piper
- 1 / 4 ceașcă brânză cheddar sau parmezan ras
- 120 g spanac proaspăt, spălat, uscat și tocat fin
- 1 praf cimbru
- ulei de măsline
MOD DE PREPARARE :
Amestecăm făina cu laptele până când obținem o compoziție omogenă și adăugăm smântână, cimbru, ouăle, piper și sare după gust. Amestecăm bine, adăugăm brânza rasă și spanacul, punem toată compoziția într-o tigaie cu ulei de măsline sau unt. Lăsăm să se facă și este gata de savurat.
Poftă bună!