MIC DEJUN CU CUSCUS

Dragi bucătărași trăsniți, dacă doriți să vă începeți ziua cu un mic dejun sănătos și consistent, iată rețeta perfectă: mic dejun cu cuscus.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 2 cești de lapte
  • 2 linguri de miere
  • 3 lingurițe de scorțișoară
  • 2 căni de cuscus
  • 1/3 ceașcă de caise uscate tocate
  • 1/3 căni de stafide
  • 1/2 cană de migdale tocate

MOD DE PREPARARE :

Combinăm laptele, scorțișoara și mierea într-o cratiță la foc mediu, iar când începe să fiarbă punem cuscusul. Oprim focul, punem capacul și lăsăm așa timp de 5 minute până se încheagă totul. Adăugăm stafidele, migdalele, caisele și tot ce mai doriți voi.

Se poate personaliza în ce mod vrea fiecare.

Poftă bună și nu uitați că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.