CREMĂ DE CARAMEL CU MASCARPONE

Dragi bucătărași trăsniți, crema mascarpone poate fi combinată cu orice alt ingredient: gem,cremă de vanilie, dulceață, fructe,pișcoturi, biscuiți. Are o textură cremoasă, aerată și se combină perfect cu blaturile de casă. În rețeta de astăzi, vă propun să combinăm mascarpone cu crema de caramel. Iată rețeta!
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 250 g mascarpone
- 250 ml frișcă lichidă
- 400 g caramel
- 1 linguriță esență de vanilie
- un praf de sare

MOD DE PREPARARE :
Cu ajutorul unui mixer, batem frișca cu esență de vanilie și praf de sare până când capătă textură și volum.
Într-un alt bol amestecăm crema de caramel- dulce de leche cu brânza mascarpone până când se îmbină perfect. Punem frișca peste crema obținută și amestecăm cu ajutorul unui tel pentru a menține bulele de aer.
Imediat după ce am terminat crema poate să fie folosită pentru torturi sau păstrată la frigider.
Vă recomand această cremă delicioaasă care poate să fie pusă în orice prăjitură sau brioșe.
Poftă bună!