SPARANGHEL ÎN CRUSTĂ DE PARMEZAN
Dragi bucătărași trăsniți, vă propun o rețetă de sparanghel în crustă de parmezan, o garnitură perfectă la o friptură suculentă.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 5 linguri făină
- sare
- piper
- 2 ouă
- 2 lingurițe apă
- o cană pesmet
- 150 g parmezan ras
- 450 g sparanghel
MOD DE PREPARARE :
Începem prin a bate ouăle cu piper și sare.
Amestecăm parmezanul cu pesmetul într-o farfurie, iar pe altă farfurie punem făină. Spălăm sparanghelul, iar cât este umed îl dăm prin făină, ou bătut și la final pesmet cu parmezan.
Pe o tavă unsă cu ulei punem sparanghelul și băgăm la cuptor pentru 20-25 de minute.
Servim sparanghelul cu friptură sau cu orice sos doriți.
Poftă bună!