SPARANGHEL ÎN CRUSTĂ DE PARMEZAN

Dragi bucătărași trăsniți, vă propun o rețetă de sparanghel în crustă de parmezan, o garnitură perfectă la o friptură suculentă.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 5 linguri făină
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • 2 lingurițe apă
  • o cană pesmet
  • 150 g parmezan ras
  • 450 g sparanghel

MOD DE PREPARARE :

Începem prin a bate ouăle cu piper și sare.

Amestecăm parmezanul cu pesmetul într-o farfurie, iar pe altă farfurie punem făină. Spălăm sparanghelul, iar cât este umed îl dăm prin făină, ou bătut și la final pesmet cu parmezan.

Pe o tavă unsă cu ulei punem sparanghelul și băgăm la cuptor pentru 20-25 de minute.

Servim sparanghelul cu friptură sau cu orice sos doriți.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.