SOS DE ROȘII PENTRU PASTE

Dragi bucătărași trăsniți, vă propun să incercați o rețetă de sos de roșii pentru paste, făcut in casă, sănătos și foarte gustos.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 1 ceapă
  • 2-3 căței de usturoi
  • ulei de măsline
  • 350 ml suc de roșii sau roșii proaspete
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • boia
  • 1 linguriță zahăr

MOD DE PREPARARE :

Curățăm și tocăm ceapa și usturoiul, decojim roșiile proaspete și pasăm miezul cu un blender.

Călim ceapa și usturoiul într-o tigaie până când devin aurii, punem sosul de roșii obținut în blender, sare, piper și puțină boia.

Pentru un gust și mai bun adăugăm oregano și busuioc. Lăsăm la fiert până se leagă, în timp ce amestecăm continuu.

Mai condimentăm dacă mai este cazul și punem peste paste.

Presărăm parmezan și este delicios.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.