UNT DE FISTIC

Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint alternativa untului clasic și anume untul de fistic, pe care il puteți folosi în nenumărate preparate cât și ca atare. Este ideal pentru adepții alimentației raw vegane.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 500 g fistic crud
  • 1 linguriță zahăr
  • un praf de sare

MOD DE PREPARARE :

Curățăm fisticul și îl punem pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și punem la cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 7 minute până când capătă un aspect ușor umed.

Punem tot fisticul într-un robot de bucătărie și mixăm până când se transformă în pastă . Adăugăm sare, zahăr și pentru a se încorpora și acestea mai mixăm încă câteva secunde.

Punem untul format într-un recipient de sticlă cu capac și păstrăm la temperatura camerei, dar într-un loc unde să nu îl pătrundă căldura.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.