EDAMAME CU USTUROI ȘI CHILLI
Dragi bucătărași trăsniți, ați auzit de edamame? Sunt păstăi de soia tinere, foarte valoroase nutrițional. Acestea se pot servi ca fel principal, dar și ca garnitură .Vă propun să le incercați cu usturoi și chili. Sunt delicioase.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 1 pungă edamame congelate
- 3 căței de usturoi
- 1 linguriță ulei de susan
- 1 linguriță ulei de măsline
- 1/2 linguriță chilli
- sare
- piper
- susan pentru decor
MOD DE PREPARARE :
Pentru început punem o oală cu apă și sare pe foc. Când apa începe să fiarbă, punem edamamele și lăsăm la fiert pentru 3-4 minute, iar într-o tigaie punem puțin ulei, sare, piper, chilli, usturoi zdrobit și când uleiul începe să sfârâie punem edamamele. Sotăm pentru 1-2 minute, oprim focul, presărăm susan și sunt gata de servit.
Sunt foarte simplu de făcut și foarte gustoase.
Poftă bună!