OUĂ UMPLUTE CU PASTĂ DE CURRY

Dragi bucătărași trăsniți, încă din copilărie m-am obișnuit ca de pe masa de sărbători să nu lipsească ouăle umplute.De această dată, vă propun să facem ouă cu o umplutură diferită de cea clasică și anume cea cu pastă de curry.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 6 ouă fierte
  • 2 linguri maioneză
  • 2 linguri iaurt
  • 1 linguriță curry
  • 1/2 linguriță chimion
  • 1 linguriță sos chutney
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 linguriță zeamă de lămâie
  • 1 linguriță muștar
  • 1/2 linguriță tabasco
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE:

Fierbem ouăle aproximativ 5-6 minute pentru a se face tari, le curățăm și le tăiem pe jumate.

Scoatem gălbenușurile, le punem în blender, adăugăm maioneză, muștar, sos tabasco, iaurt, chutney și condimente. Mixăm până când obținem o pastă omogenă, punem sare, piper, zeamă de lămâie și mai mixăm câteva secunde să se încorporeze.

Punem și ceapă verde tocată foarte mărunt și amestecăm cu o spatulă.

Umplem ouăle cu această compoziție și punem pe platouri.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.