SUPĂ CREMĂ DE CAȘCAVAL

Dragi bucătărași trăsniți, credeți că e complicat să faceți supă de cașcaval ? Vă asigur că nu este, mai ales dacă alegeți să o prepați după rețeta pe care o împărtășesc cu voi. Singurul lucru diferit față de celelalte supe este că trebuie consumată imediat după ce o pregătim deoarece își modifică textura și nu ne permite să o încălzim .

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 50 g unt
  • 2 cepe
  • 2 linguri făină
  • 700 ml supă de pui
  • 600 ml lapte
  • 400 g cheddar
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Într-o tigaie punem untul la topit. Tocăm ceapa și usturoiul mărunt și călim în unt câteva minute. Adăugăm și făina și amestecăm foarte bine. Punem supa de pui, asezonăm cu sare și piper și lăsăm pe foc până când scade puțin lichidul. Adăugăm laptele și mai lăsăm pe foc încă 10 minute. Lăsăm supa să se răcorească 5 minute și după treptat adăugăm cașcavalul și mixăm până când supa devine cremoasă. Servim cu crutoane.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.