TAGLIATELLE CU PUI ȘI CIUPERCI

Dragi bucătărași trăsniți, mie îmi plac foarte mult pastele și le-aș mânca în fiecare zi, în special combinate cu parmezan.Pentru astăzi, insă,vă prezint o rețetă de paste cu pui, ciuperci și sos roșu.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 punga tagliatelle
  • 1 piept de pui
  • cateva ciuperci champignon
  • 1 cutie de rosii in suc propriu
  • o jumatate de ceapa
  • 3-4 catei de usturoi (eu sunt fan usturoi si am pus cam vreo 9)
  • fulgi de peperoncino pentru un gust mai picant
  • ulei de masline
  • sare, piper

MOD DE PREPARARE :

Tăiem ceapa și usturoiul și călim în ulei de măsline. Punem pieptul de pui tăiat cubulețe li lăsăm până când se rumenește, atunci adăugăm ciupercile. Când s-a evaporat apa de la ciuperci punem roșiile cu tot cu sucul propriu și lăsăm să fiarbă timp de 10 minute. Adăugăm sare, piper, fulgi de peperoncino și amestecăm.

Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le amestecăm cu sosul făcut, punem în farfurie, presărăm parmezan, decorăm cu frunze de busuioc și servim.

Sunt extrem de bune, poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.