RULADĂ DIN PÂINE CU SOMON ȘI CREMĂ DE BRÂNZĂ
Dragi bucătărași trăsniți, atunci când trebuie să pregătiți aperitive festive, rulada de pâine cu cremă de brânză și somon este o alegere foarte bună. Arată bine și este simplu și rapid de făcut. Vă învit să incercați rețeta.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- felii de pâine integrală sau neagră
- 250 g cremă de brânză
- 2 linguri smântână
- 150 g somon afumat
- sare
- piper
- mărar
MOD DE PREPARARE :
Pentru început vă sfătuiesc să folosiți pâine elastică, aerată, de preferat de tip toast pentru a avea aceeași dimensiune și formă.
Procesul începe prin a tăia marginile feliilor de pâine. Le punem una după alta astfel încât să se îmbine la capete. Dăm cu sucitorul peste ele să se lipească bine și amestecăm crema de brânză cu smântână, mărar, piper și sare.
Tot acest amestec întindem pe feliile de pâine și punem deasupra și feliile de somon.
Rulăm totul foarte strâns, învelim rulada în folie de plastic și dăm la frigider pentru 2 ore.
Tăiem rulada și servim. Foarte delicios și simplu de gătit.
Poftă bună!