CIUPERCI GRATINATE CU MOZZARELLA ȘI BRÂNZĂ CU MUCEGAI
Dragi bucătărași trăsniți, ciupercile sunt o alegere foarte bună ca și garnitură sau ca fel principal. Se pot prepara într-o multitudine de feluri, insă vă recomand să încercați ciuperci gratinate cu mozzarella și brânză cu mucegai.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 500 g ciuperci champignon
- 50 g blue cheese
- 150 g mozzarella
- sare
- piper
- puțin oregano
MOD DE PREPARARE:
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt. Curățăm ciupercile și le spălăm bine cu apă rece.
Așezăm ciupercile în tavă și punem câte o bucățică de brânză cu mucegai în fiecare ciupercă. Deasupra fiecărei ciuperci punem mozzarella rasă, sare, piper, oregano și punem la cuptor pentru 20 de minute până când se topește mozzarella și ciupercile s-au gratinat.
Poftă bună, dragi bucătărași!