PIEPT DE PUI ÎN CRUSTĂ DE PARMEZAN
Dragi bucătărași trăsniți, pieptul de pui în crustă de parmezan, este o idee minunată pentru un prânz perfect în familie. Iată cea mai bună rețetă.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 500 g piept de pui
- 150 g parmezan ras
- 2 ouă
- pesmet
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
MOD DE PREPARARE :
Spălăm, tăiem puiul felii, îl batem cu un ciocan de șnițele și îl dăm cu sare și piper.
Parmezanul ras îl punem într-o farfurie, pesmetul în altă farfurie, batem ouăle într-un bol și trecem carnea pe rând prin parmezan, ou bătut și pesmet. Punem la prăjit într-o tigaie cu ulei și după cu ajutorul unui prosop de bucătăie tapotăm șnițelele pentru a elimina excesul de ulei.
Sunt aceeași pași ca la șnițelele normale, dar după părerea mea acestea sunt mult mai bune.
Puteți să serviți cu piure, cartofi gratinați, orez, salată.
Poftă bună, dragi bucătărași!