BLAT DE PIZZA FĂRĂ FĂINĂ

Dragi bucătărași trăsniți, dacă sunteți iubitori de pizza și în același timp adepții unei diete vegane low-carb, vă prezint rețeta perfectă de blat de pizza fără făină.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 1 conopidă
  • 1 ou
  • 1/3 cană mozzarela
  • 2 linguri parmezan
  • sare
  • piper
  • 1 linguriță oregano
  • 1 linguriță busuioc

MOD DE PREPARARE :

Curățăm și tăiem în bucățele conopida. O punem într-un robot de bucătărie, o mixăm până se sfărâmă și adăugăm parmezan și mozzarella date prin răzătoare . Adăugăm și sare, piper, busuioc, oregano și un ou bătut. Amestecăm foarte bine toate ingredientele până când se formează o pastă omogenă.

Întindem blatul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, dăm la cuptor pentru 20 de minute, punem toate toppingurile preferate și mai dăm la cuptor pentru încă 10 minute.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.