BLAT DE PIZZA FĂRĂ FĂINĂ
Dragi bucătărași trăsniți, dacă sunteți iubitori de pizza și în același timp adepții unei diete vegane low-carb, vă prezint rețeta perfectă de blat de pizza fără făină.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 1 conopidă
- 1 ou
- 1/3 cană mozzarela
- 2 linguri parmezan
- sare
- piper
- 1 linguriță oregano
- 1 linguriță busuioc
MOD DE PREPARARE :
Curățăm și tăiem în bucățele conopida. O punem într-un robot de bucătărie, o mixăm până se sfărâmă și adăugăm parmezan și mozzarella date prin răzătoare . Adăugăm și sare, piper, busuioc, oregano și un ou bătut. Amestecăm foarte bine toate ingredientele până când se formează o pastă omogenă.
Întindem blatul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, dăm la cuptor pentru 20 de minute, punem toate toppingurile preferate și mai dăm la cuptor pentru încă 10 minute.
Poftă bună!