BOMBOANE SUEDEZE CU COCOS
Dragi bucătărași trăsniți, bomboanele suedeze cu cocos sunt gustoase. Puteți să le faceți pentru diferite ocazii. Sunt desertul perfect chiar și în post. Iată o rețetă simplă de preparat, pentru aceste bomboane tăvălite prin cocos.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 200 g fulgi de ovăz
- 100 g zahăr brun
- 2 lingurițe cacao
- un praf de sare
- 130 ml unt de cocos
- 2 lingurițe cafea
- fulgi de cocos pentru decor
MOD DE PREPARARE :
Toate ingredientele uscate le punem într-un robot și mixăm până cînd s-a omogenizat totul.
Punem compoziția într-un bol, adăugăm untul de cocos topit și cafeaua, amestecăm cu o spatulă, iar după cu ajutorul mâinilor omogenizăm și mai bine.
Dacă compoziția iese prea moale, mai adăugăm fulgi de ovăz sau biscuiți mărunțiți.
Modelăm bomboanele cu ajutorul mâinii și le tăvălim prin cocos . Le băgăm la frigider pentru aproximativ 2 ore și după servim.
Poftă bună!